foto

Bert Rosario

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Podnájemník
2007 Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
2003 Alvarez & Cruz
Můj dům - její dům
2001 Kokain
2000 Nebezpečná hloubka
1997 Ostrá parta
Tanec na vlnách
1996 Poslední dny Frankieho Flye
1995 Dillinger and Capone
1994 Milión k jedné
1993 Roosters
1991 Lies Before Kisses (TV film)
The 100 Lives of Black Jack Savage (TV film)
Zasažen tajemnou silou
Ztracená totožnost
1990 Maniac Cop 2
1989 Cold Justice
Mistr loutkář
1988 Erotika, zlatý důl
1987 Carly v akci (TV film)
Kdo je ta holka
1985 Stick
1984 P.O.P. (TV film)
1983 Murder Me, Murder You (TV film)
1982 The Beach Girls
1981 The Brady Girls Get Married (TV film)
Trhák
1980 Where the Ladies Go (TV film)
1978 Double Life, A (TV film)

TV seriály

2012 The Neighbors (TV seriál)
Juan of the Dead (S01E10)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Podivná dlouhá cesta (S15E14)
2005 Freddie (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Grave (S04E02)
Čarodějky (TV seriál)
Ztraceni ve fotografiích (S08E07)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Je mi třicet (S03E18)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puerto Rican Day (S09E20)
1997 Temporarily Yours (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
La Mala Sombra (S01E04)
1991 Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (TV seriál)
Pacific Station (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 I Married Dora (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Velký lovec (S02E19)
Remington Steele (TV seriál)
The Steele That Wouldn't Die (S05E01)
1986 Fathers and Sons (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Off the Rack (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
a.k.a. Pablo (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Nobody's Perfect (TV seriál)
Sanford (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Baby, I'm Back (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)

Dokumentární

2001 Boogeymen: The Killer Compilation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace