foto

Femi Oguns

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cena svobody
2008 Poslední čas na lásku

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace