foto

Salvatore Basile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Il coraggio di vincere (TV film)
2012 Barabbas (TV film)
2011 Sarò sempre tuo padre (TV film)
2009 David Copperfield (TV film)
Smutný jezdec (TV film)
2008 Pilot (TV film)
2007 Pompeje (TV film)
Třetí pravda (TV film)
2006 Muž, který snil s orly (TV film)
2005 Callasová a Onassis (TV film)
Il mondo è meraviglioso (TV film)
Il veterinario (TV film)
Regina dei fiori (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2004 Cime tempestose (TV film)
Posso chiamarti amore? (TV film)
1999 L'amore oltre la vita (TV film)
Tutti per uno (TV film)
1998 Komando posledních (TV film)
1997 Mio padre è innocente (TV film)
1995 Síla lásky (TV film)

TV seriály

2014 Una pallottola nel cuore (TV seriál)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2007 Artemisia Sanchez (TV seriál)
2005 Il giudice Mastrangelo (TV seriál)
L'uomo sbagliato (TV seriál)
2003 Citadela (TV seriál)
2002 Io ti salverò (TV seriál)
Stiamo bene insieme (TV seriál)
1999 Non lasciamoci più (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Smutný jezdec (TV film)

TV seriály

2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky