foto

Rafał Rutkowski

  • nar. 22.5.1973 (46 let)
    Białystok, Województwo podlaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Całe szczęście
2018 Juliusz
Zábava, zábava
2013 Podejrzani zakochani
2011 Jak se zbavit celulitidy
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
2001 Pól serio

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2019 Blondynka (TV seriál)
Trudne wybory (S07E12)
Festyn (S07E11)
Spiski (S07E10)
další epizody (7)
2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Kapitan (S07E02)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Szach mat (S02E09)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
Nie daj mi odejść (S02E06)
další epizody (5)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (22)
2012 Siła wyższa (TV seriál)
Cud (E13)
Wizytacje (E12)
Polityka miłości (E11)
další epizody (10)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
další epizody (8)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (21)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 8 (E08)
další epizody (7)
Grzeszni i bogaci (TV seriál)
Tajemnica Sjuzan (E04)
Testament Łiljama (E03)
Powrót Rejczel (E02)
další epizody (4)
2008 39 i pół (TV seriál)
Profesjonalista (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky