foto

Sławomir Zapała

  • nar. 19.3.1983 (36 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
2018 Zábava, zábava
2013 Podejrzani zakochani
2008 33 sceny z życia
2007 Průvod

TV seriály

2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Doping (S09E06)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (10)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
další epizody (13)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (12)
Czas honoru (TV seriál)
Oświadczyny (S04E08)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky