foto

Sławomir Zapała

  • nar. 19.3.1983 (37 let)
    Kraków, Województwo małopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
2018 Zábava, zábava
2017 Noc plná zázraků 3
Porady na zdrady
2013 Podejrzani zakochani
2008 33 sceny z życia
2007 Průvod
2003 Guanipa

TV seriály

2020 Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zofia (S08E03)
Zdrada (S08E02)
2019 Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
další epizody (9)
2018 Blondynka (TV seriál)
Pomyłka? (S07E04)
Wesele na raty (S07E01)
Dziś wesele jutro ślub (S06E11)
další epizody (8)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Doping (S09E06)
Blondynka (TV seriál)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
Będzie tak, jak chcesz (S05E12)
další epizody (8)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Blondynka (TV seriál)
Gama (S05E04)
Upadek (S05E03)
Tutejsi i reszta (S05E02)
další epizody (11)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Słaby punkt (S17E07)
2014 Blondynka (TV seriál)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swój krzyż (S03E11)
Czy na pewno chcesz o tym wiedzieć? (S03E10)
další epizody (8)
2013 Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
další epizody (8)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (10)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pani sierżant (S08E07)
Rocznica (S07E02)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (12)
Czas honoru (TV seriál)
Oświadczyny (S04E08)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (12)
Prosto w serce (TV seriál)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Kara śmierci (E02)
Hela w opałach (TV seriál)
Wspólne noce (S04E09)
2009 Synowie (TV seriál)
Siostrzenica z prowincji (S01E10)
Mściciel (S01E04)
Wściekły kibic (S01E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Poza grą (S02E10)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Stąd do wieczności (E05)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 96 (E96)
Episode 74 (E74)
další epizody (24)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
Episode 2 (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky