foto

Jenna Stern

  • nar. 23.9.1967 (50 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kolo zázraků
South Dakota
2014 Sexual Secrets
2012 Prezidentské volby (TV film)
2011 Cooper and Stone (TV film)
2010 The Best and the Brightest
2009 The Hungry Ghosts
2006 16 bloků
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
2002 Vdovy (TV film)
2001 Jon Good's Wife
1999 Náhodné setkání
The Eden Myth
Wirey Spindell
1997 Perfektní záskok
1994 Zóna soumraku (TV film)

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pathological (S19E10)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Newsroom (S18E16)
Motherly Love (S18E10)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Zabití v boji (S01E12)
Lovci zločinců (TV seriál)
Filtr (S05E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rape Interrupted (S18E05)
Making a Rapist (S18E02)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 36 (S03E10)
Chapter 33 (S03E07)
Chapter 31 (S03E05)
další epizody (4)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Podrazáci (S06E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Transgender Bridge (S17E03)
Surrendering Noah (S16E23)
Daydream Believer (S16E20)
další epizody (4)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Tučňák vede na body (S01E02)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rapist Anonymous (S15E09)
Legitimate Rape (S14E18)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Valentine's Day (S13E18)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Mrtvola v parku (S10E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Scorched Earth (S13E01)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Four Cops Shot (S20E17)
2009 Kings (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
For the Defense (S20E09)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
Akademický týden (S01E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Do hořkého konce (S06E21)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Moje dobré jméno (S04E22)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blaze (S14E05)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Šílenství (S01E12)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chat Room (S01E18)
Limitations (S01E14)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Praštěný místostarosta (S03E14)
Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 2 (S09E24)
Refuge: Part 1 (S09E23)

Dokumentární

2002 True Originals (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace