foto

Seung-hyeon Seo

  • nar. 5.3.1943 (76 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Oldeumiseu daieori

TV seriály

2011 Cheongdamdong salayo (TV seriál)
2010 Dangshinui cheonguk (TV seriál)
2008 Sungyeolhan dangsin (TV seriál)
2007 Miwoona gowoona (TV seriál)
2005 Da ee ah mon deu ui noon mool (TV seriál)
2003 Dallyeora ureomma (TV seriál)
Dangsin gyeoteuro (TV seriál)
2001 Saeumma (TV seriál)
2000 도둑의 딸 (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1996 Gaseumeul yeoleora (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace