foto

Marija Erceg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Mutterliebe - Der Usedom-Krimi (TV film)
2018 Der Richter (TV film)
2007 Die Jäger des Ostsee-Schatzes (TV film)
2002 Sloní srdce
2000 Musik hat ihn kaputt gemacht

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace