foto

Krzysztof Gordon

  • nar. 14.2.1946 (73 let)
    Ostrowiec Świętokrzyski, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Uzavřená soustava
2001 Licencja na zaliczanie
1999 Dluh

TV seriály

2014 Lekarze (TV seriál)
Poza kontrolą (S04E10)
Za wszelką cenę (S04E09)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace