foto

Piotr Prokop

  • nar. 29.8.1951 (69 let)
    Otrębusy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Botoks
2013 Był sobie dzieciak
2001 6 dni Strusia

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Trzy stopy pod ziemią (S15E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ciemny van (S23E02)
2019 Ślad (TV seriál)
Episode 20 (S02E20)
2018 Botoks (TV seriál)
Odwet (E03)
2014 Lekarze (TV seriál)
Zawsze warto (S05E02)
2012 Reguły gry (TV seriál)
Stary dobry Grzech (E12)
2010 Nowa (TV seriál)
Bliska znajomość (E10)
2009 Synowie (TV seriál)
Pusykat (S02E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Tajemnica Wiktorii (S11E02)
2008 39 i pół (TV seriál)
Nowa droga życia (S01E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zemsta (S01E11)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Nauczycielka (E26)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
2006 Niania (TV seriál)
Niania porywaczka (S02E06)
Bulionerzy (TV seriál)
Domek letni (S04E03)
2005 Oficer (TV seriál)
Sto rąk (E13)
Daleko od noszy (TV seriál)
Zamach na ordynatora (S03E12)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Towar (S01E11)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Člověk - první setkání (E03)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Żona Salcesona - część 2 (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky