foto

Piotr Prokop

  • nar. 29.8.1951 (68 let)
    Otrębusy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Był sobie dzieciak
2001 6 dni Strusia

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 20 (S02E20)
2018 Botoks (TV seriál)
Odwet (E03)
2014 Lekarze (TV seriál)
Zawsze warto (S05E02)
2012 Reguły gry (TV seriál)
Stary dobry Grzech (E12)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Člověk - první setkání (E03)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Żona Salcesona - część 2 (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace