foto

Curtis Caravaggio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hammer
2015 Pod vysokým napětím
Ukradená dcera (TV film)
Voják 4: Pohyblivý terč
2011 Zabijácká hora (TV film)
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Twilight sága: Nový měsíc
2007 Mimzy
Vetřelci vs. Predátor 2
2005 Thralls
2004 Zeměmoří (TV film)

TV seriály

2020 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Muži v černém (S02E05)
2018 Sacred Lies (TV seriál)
Chapter Eight: Wedding Day (S01E08)
Chapter Seven: Phantom Pain (S01E07)
Chapter Three: The Iron Slippers (S01E03)
další epizody (4)
2017 The Expanse (TV seriál)
Caliban's War (S02E13)
The Monster and the Rocket (S02E12)
2016 Timeless (TV seriál)
The Capture of Benedict Arnold (S01E10)
2014 Bitten (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Čas smrti (S02E14)
Continuum (TV seriál)
Minute of Silence (S03E09)
So Do Our Minutes Hasten (S03E08)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Man's Best Friend with Benefits (S08E15)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Těžko uvěřit (S03E07)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Flashpoint (TV seriál)
We Take Care of Our Own (S05E08)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Olivie. V laborce. S revolverem (S02E17)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
2007 4400 (TV seriál)
Till We Have Built Jerusalem (S04E07)
2006 Saved (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Obraz (S01E19)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Sateda (S03E04)
2005 Godiva's (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Odhalení (S05E06)
2003 Romeo! (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky