foto

Marcin Juchniewicz

  • nar. 5.10.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skrytá hra
2018 Klér
2013 Ostatnie piętro
2008 Środa, czwartek rano

TV seriály

2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Bez hamulców (S20E11)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Anna Karenina (S02E05)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Potęga sztuki (S01E08)
Prokurator (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Uwikłani (TV seriál)
Nina – krok od śmierci (E06)
Komisarz Alex (TV seriál)
Handlarz dziećmi (S07E03)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Reguły gry (TV seriál)
Stary dobry Grzech (E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zastępstwo (S07E01)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Zniewolenie (E10)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Świadek (S03E06)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Nowa droga życia (S01E10)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
Trzeci oficer (TV seriál)
Mechanizm zegarowy (E12)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 50 (E50)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Pierwsze dziecko (E53)
Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Pitbull (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2006 Królowie śródmieścia (TV seriál)
Cofnąć czas (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky