foto

Marcin Juchniewicz

  • nar. 5.10.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ukryta gra
2018 Klér
2013 Ostatnie piętro
2008 Środa, czwartek rano

TV seriály

2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Anna Karenina (S02E05)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Potęga sztuki (S01E08)
Prokurator (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Uwikłani (TV seriál)
Nina – krok od śmierci (E06)
Komisarz Alex (TV seriál)
Handlarz dziećmi (S07E03)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Reguły gry (TV seriál)
Stary dobry Grzech (E12)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky