foto

Gi-yeol Lee

  • nar. 3.9.1955 (65 let)
    Kwangdžu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Joyonghan sesang
Toosabooilche
2003 Jopok manura 2 : dolaon jeonseol
1997 Bbeuajong
1996 Bon too kil
1989 Guro arirang

TV seriály

2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
Jingbirok (TV seriál)
2014 Misaeng (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
2011 Yeoje (TV seriál)
2010 Bimil gibang angsimjeong (TV seriál)
Kukgaga bureumda (TV seriál)
Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2008 Seupoteulaiteu (TV seriál)
Tajja (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
Uikwauisa bongdalhee (TV seriál)
아들찾아 삼만리 (TV seriál)
2006 Eoneu meotjin nal (TV seriál)
Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)
Shinip sawon (TV seriál)
2003 헬로 발바리 (TV seriál)
2002 Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
2000 Mindeulle (TV seriál)
1999 크리스탈 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky