foto

Ji-in Jeong

  • nar. 8.7.1998 (20 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Gajokeui tansaeng

TV seriály

2014 Ilpyundanshim mindeulle (TV seriál)
Pokpoongui yeoja (TV seriál)
2013 Yeowangui kyosil (TV seriál)
2012 Chunbunzzae namja (TV seriál)
2011 Bokhui noona (TV seriál)
2005 Annyoung peurancheseuka sijeun 3 (TV seriál)
Nonseutob 6 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace