foto

Frank Renzulli

  • nar. 21.2.1958 (62 let)
    East Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 The Cactus Kid

TV seriály

2012 Živí mrtví (TV seriál)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
2009 Havárie (TV seriál)
The Pain Won't Stop (S01E13)
Ring Dings (S01E12)
2008 Havárie (TV seriál)
The Doctor Is In (S01E02)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šílená láska (S03E12)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Krach (S02E10)
Št'astný poutník (S02E06)
Pápá (S02E03)
další epizody (4)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nikdo nic neví (S01E11)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
Smíření (S01E06)
1998 That's Life (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Trees in the Forest (S02E24)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
1992 Báječná léta (TV seriál)
Kevin poslíčkem (S06E08)
1991 Parťáci (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Comeback Trail
2019 Ztracená minulost
2010 Fighter
1994 Můj táta hrdina
Padlí andělé
1991 Divoká srdce nelze zlomit
1989 Warlock
1987 Tajemné zlo
1985 Poslední drak
1984 Danny Rose z Broadwaye

TV seriály

2016 Satan přichází (TV seriál)
Ďábel, kterého znáš (E09)
Tým Škorpion (TV seriál)
The Fast & the Nerdiest (S02E18)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Bledule (S02E09)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Americké děvče (S02E07)
Odveta (S02E06)
Otcovy hříchy (S02E03)
další epizody (5)
2008 Havárie (TV seriál)
Clusterf**k (S01E06)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Race with the Devil (S02E12)
Dog Bite (S02E04)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1991 Parťáci (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 The Cactus Kid

TV seriály

1995 Charlie Grace (TV seriál)
1991 Parťáci (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1995 The Great Defender (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky