foto

Adam Muto

  • nar. 19.7.1980 (39 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Orb (S09E01)
Islands Part 8: The Light Cloud (S08E14)
2016 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Preboot (S07E38)
Daddy-Daughter Card Wars (S07E37)
2015 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Stakes Part 2: Everything Stays (S07E07)
Varmints (S07E02)
Dark Purple (S06E29)
2014 Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Prince Who Wanted Everything (S06E09)
2012 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Incendium (S03E26)
Dad's Dungeon (S03E25)
2011 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Jake vs. Me-Mow (S03E16)
Krásnopolis (S03E14)
Co scházelo (S03E10)
další epizody (9)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Party pes (S02E07)
It Came from the Nightosphere (S02E01)
Jeho hrdina (S01E25)
další epizody (13)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Preboot (S07E38)
The Thin Yellow Line (S07E26)
A King's Ransom (S07E21)
2015 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Stakes Part 5: May I Come In? (S07E10)
Cherry Cream Soda (S07E03)
Hoots (S06E36)
další epizody (4)
2014 Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Prince Who Wanted Everything (S06E09)
Sad Face (S06E05)
Escape from the Citadel (S06E02)
další epizody (6)
2013 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Root Beer Guy (S05E43)
James Baxter the Horse (S05E19)
Potlach princezen (S05E18)
další epizody (7)
2012 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Jake the Dog (S05E02)

Host

TV pořady

2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky