foto

Bo-hee Lee

  • nar. 25.5.1959 (61 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Sunny
2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng
1998 A+ salm
1988 Jeobsikkoch dangsin

TV seriály

2019 Modu da kongddari (TV seriál)
Waegeurae pungsangssi (TV seriál)
2017 Dalkomhan wonsu (TV seriál)
Jeonsaenge wensudeul (TV seriál)
2016 Uri gapsooni (TV seriál)
2015 Naeildo seungri (TV seriál)
Widaehan jogangjicheo (TV seriál)
2014 Abgujeong baekya (TV seriál)
Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
Modoo da kimchi (TV seriál)
2013 Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2012 Nae sarang nabibuin (TV seriál)
2011 Cheongdamdong salayo (TV seriál)
Dangshin bbooniya (TV seriál)
Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Ollegil geu yeoja (TV seriál)
2010 Iyoo (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
Useora donghaeya (TV seriál)
Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
2008 Nae yeoja (TV seriál)
2007 Ahyeondong manim (TV seriál)
Chakhan yeoja Baek Il Hong (TV seriál)
Kkotpineun bomi omyeon (TV seriál)
Mawang (TV seriál)
2006 Neon eoneu byeoleseo wassni? (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
2005 Eoyeoppeun dangsin (TV seriál)
Haneulisiyeo (TV seriál)
Seip keullobeo (TV seriál)
2004 Aejeongui jokeon (TV seriál)
Hyeongsoonimeun yeolahob (TV seriál)
Namjaga saranghal ttae (TV seriál)
2003 Dallyeora ureomma (TV seriál)
2002 Booeokdegi (TV seriál)
Eonjena dugeundugeun (TV seriál)
Jangheebin (TV seriál)
2001 Pureun angae (TV seriál)
Yeoin cheonha (TV seriál)
여자는 왜 (TV seriál)
1999 Urineun gil ilheun jakeun saereul boatda (TV seriál)
1996 Yongui nunmul (TV seriál)
1995 Seo gung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky