foto

Selen Soyder

  • nar. 26.12.1986 (31 let)
    Izmir, Aegean Region, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cahide Devekuşu'nun Açık Evliliği

TV seriály

2016 Hangimiz Sevmedik (TV seriál)
2014 Reaksiyon (TV seriál)
2011 Čas tulipánů (TV seriál)
2010 Yer Gök Aşk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace