foto

Rosanna Huffman

  • nar. 12.8.1938
    Timblane, Pennsylvania, USA
  • zem. 20.5.2016 (77 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Poslední naděje (TV film)
1998 Hrozny hněvu
Mezi námi právníky (TV film)
1996 Zpětná reakce
1995 Babe - galantní prasátko
Cops n Roberts
Strážce mého bratra (TV film)
1994 Oběti zloby (TV film)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
Empty Cradle (TV film)
Hart a Hartová: Návraty (TV film)
1992 Cti matku svou (TV film)
Dokonalý džentlmen
FernGully: Poslední deštný prales
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
Boys, The (TV film)
1990 Bílý palác
V zájmu dítěte (TV film)
1989 Báječní Bakerovi hoši
Nick Knight (TV film)
Škrtiči z Hillside (TV film)
1988 Oliver & Přátelé
Viděla jsem co jste udělal (TV film)
1987 Harry's Hong Kong (TV film)
Milenka (TV film)
1986 Kate's Secret (TV film)
The Ladies Club
Triplecross (TV film)
1985 A Reason to Live (TV film)
Legenda o Orinovi
1984 Passions (TV film)
1983 Dempsey (TV film)
Den poté (TV film)
Ta druhá (TV film)
Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1982 Dělej, co umíš (TV film)
Victims (TV film)
1981 Awakening of Candra, The (TV film)
Crisis at Central High (TV film)
Stand by Your Man (TV film)
1980 Jako za starých časů
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
1979 Murder by Natural Causes (TV film)
1978 With This Ring (TV film)
1975 Crime Club (TV film)
1972 Bone
The Judge and Jake Wyler (TV film)

TV seriály

1996 Champs (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 21 (S01E21)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
další epizody (10)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Columbo (TV seriál)
Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (S09E04)
1987 The Golden Girls (TV seriál)
Before and After (S02E15)
1986 Crossings (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Every Daughter's Father Is a Virgin (S02E14)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Příliš rychlé občerstvení (S02E14)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Ostří hoši neumírají (S01E16)
1984 Cover Up (TV seriál)
Scene of the Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Solitaire (S03E23)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Prázdný rám (S01E04)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky