foto

Jae-yeong Ha

  • nar. 19.10.1952 (68 let)
    Provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Eomma
1998 Síla kraje Kangwon
1983 Baekguya hwolhwol nalji mala
1975 Babodeuli haengjin

TV seriály

2019 Waegeurae pungsangssi (TV seriál)
2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
2008 Woking mam (TV seriál)
2006 90 Il, saranghal sigan (TV seriál)
Bomeui walcheu (TV seriál)
Goong S (TV seriál)
2004 Namjaga saranghal ttae (TV seriál)
2003 Cheongookeui gyedan (TV seriál)
2002 Gyeoul yeonga (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
2001 Areumdawoon naldeul (TV seriál)
1996 Meonameon nara (TV seriál)
컬러 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky