foto

Pamela Gordon

  • nar. 8.4.1937
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 21.9.2003 (66 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Baadasssss!
Návod k použití
This Is Not a Film
2002 Dogwalker, The
Zloději z Harvardu
2001 Wrong Way to Sundance
2000 Chuck a Buck
Destiny Stalled
Everything Put Together
1999 Buddy Boy
Deadtime
Můj nejoblíbenější marťan
Starry Night
Sumec s fazolovou omáčkou
1998 Feťáci
Screening
1997 Prodavač iluzí
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1994 Bloodlust: Subspecies III
Duel v poušti
1993 Bezstarostný Kelly
Bloodstone: Subspecies II
1991 Hlas srdce (TV film)
To the Moon, Alice (TV film)
1988 Noc předtím
1986 Poltergeist II
1985 Podivná věda
1982 Frances
1974 Last Angry Man, The (TV film)

TV seriály

2001 Noční můry (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Papa Pill (S03E18)
Horizontal Hold (S03E16)
2000 Takový je život (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Zrada (S02E17)
Akta X (TV seriál)
Zloději (S07E14)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Father Figures (E04)
Frasier (TV seriál)
Na cestách s Martinem (S01E21)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Only Sin Deep (S01E04)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace