foto

Seong-jae Choi

  • nar. 18.7.1984 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beomjoidosi

TV seriály

2019 Taeyangui Kyejeol (TV seriál)
2018 Daegun (TV seriál)
Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
2017 Geu yeojaeui bada (TV seriál)
Sorangeui ondo (TV seriál)
Sseokeul (TV seriál)
2016 1%ui eoddungut (TV seriál)
Dakteoseu (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
2014 Gapdongi (TV seriál)
2012 Shindeuleui manchan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace