foto

Hyeon-kyoon Kim

  • nar. 9.3.1974 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Wiedo

TV seriály

2019 Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
2018 Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
2017 Mugunghwa kkoti piseossseubnida (TV seriál)
2014 Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
2013 Bimil (TV seriál)
2012 Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2011 Doogeun doogeun dalkom (TV seriál)
2009 Da joolgeoya (TV seriál)
2008 난 네게 반했어 (TV seriál)
2007 Geuraedo joa (TV seriál)
Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)
2006 Keutbai solro (TV seriál)
Sunoki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky