foto

Makoto Aoki

  • nar. 7.10.1975 (43 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Šówa monogatari
2007 Kimi ga nozomu eien: Next Season
2006 Cleavage
2005 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex – The Laughing Man
Seikai no senki III
2004 Akane Maniax
Azusa, otecudai šimasu! (TV film)
Discode: Idžó seiai
Ki ni naru kimoči
2003 Heartwork: Symphony of Destruction
Mozu no nie
2001 Memories Off

TV seriály

2010 TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
2007 Tetsuko no Tabi (TV seriál)
2006 Aju Maju gekidžó (TV seriál)
2005 Damekko dóbucu (TV seriál)
2004 Hit o Nerae! (TV seriál)
Midori no hibi (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
Čó henšin Cosprayers (TV seriál)
2003 D.C.: Da Capo (TV seriál)
Futacu no Spica (TV seriál)
Gilgamesh (TV seriál)
Kimi ga nozomu eien (TV seriál)
Saijúki Reload (TV seriál)
2002 Asagiri no Miko (TV seriál)
G-on Riders (TV seriál)
Heat Guy J (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Rikudžó bóeitai Mao-čan (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
Tokyo Underground (TV seriál)
2001 Captain Cubasa (TV seriál)
Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Kaze no jódžinbó (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Seikai no senki II (TV seriál)
Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
Usagi-čan de Cue!! (TV seriál)
2000 Seikai no senki (TV seriál)
1999 Trouble Chocolate (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace