foto

Sajaka Narita

  • nar. 26.1.1980 (39 let)
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Fairy Tail
2009 Akikan!

TV seriály

2015 Dočamon Junior (TV seriál)
2014 Futari ečči (TV seriál)
2012 Piččipiči Šizuku-čan (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Šugo Chara Party! (TV seriál)
2008 Akikan! (TV seriál)
H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Happy Happy Clover (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Terra e... (TV seriál)
Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó (TV seriál)
Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó – Dai ni maku (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Innocent Venus (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Damekko dóbucu (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Karin (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
2003 Ai jori aoši: Eniši (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Asobot senki gokú (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky