foto

Rjóko Nagata

  • nar. 23.2.1975 (44 let)
    Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Kiddy Grade I: Ignition
Kiddy Grade II: Maelstrom
Kiddy Grade III: Truth Dawn
2001 Mahó júgi
2000 Sósei seiki Devadasy

TV seriály

2016 Endride (TV seriál)
2014 Jókai watch (TV seriál)
2011 Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
2009 Kiddy Girl-and (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2006 Black Blood Brothers (TV seriál)
Red Garden (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2005 SoltyRei (TV seriál)
2004 Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch Pure (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Last Exile (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
2002 Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
Kiddy Grade (TV seriál)
Odžamadžo Doremi dokkán! (TV seriál)
2001 Go! Go! Icucugo Land (TV seriál)
Mahó júgi: Tobidasu!! Hanamaru daibóken (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Motto! Odžamadžo Doremi (TV seriál)
2000 Dokidoki densecu: Mahódžin Guru guru (TV seriál)
1999 Masou Kishin Cybuster (TV seriál)
Power Stone (TV seriál)
1998 Eat-Man '98 (TV seriál)
Joi ko (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
1996 Aka-čan to boku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky