foto

Paula Trickey

  • nar. 27.3.1966 (53 let)
    Amarillo, Texas, USA

Biografie

Paula Trickey je americká herečka. Narodila se v roce 1966 dne 27. března v Amarillo ve státě Texas jako Paula Sue Trickey. Diváci jí mohli vidět v seriálech jako jsou např. POBŘEŽNÍ HLÍDKA, SNÍLEK, POLICIE Z PALM BEACH, KROK ZA KROKEM, ODPADLÍK, WALKER, TEXAS RANGER, KRIMINÁLKA LAS VEGAS A KRIMINÁLKA NEW YORK. V roce 1990 se objevila po boku Petera Falka ve filmu COLUMBO: PLANÝ POPLACH. Další její filmy jsou ČERNÝ ŠKORPION (1995), VÁNOČNÍ NÁVŠTĚVA (2003), ČAS MINULOSTI (2006), NEBEZPEČNÉ LŽI (2007) a OSUDNÁ SCHŮZKA (2011). V roce 1996 se provdala za producenta Richarda Thurbera. V roce 2010 se rozvedli a mají spolu jedno dítě, dceru McKenna.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas in the Heartland
Kurz pro nevěsty (TV film)
Running Away (TV film)
2015 Policajt ze sámošky 2
2014 Uhranutá mysl
2013 Blood Shot
Vražedné krásky (TV film)
2011 Osudná schůzka (TV film)
2010 Locked Away
2007 Nebezpečné lži (TV film)
2006 Tajemství minulosti (TV film)
2005 McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
Vzpomínáme (TV film)
2003 Vánoční návštěva (TV film)
1995 Černý škorpion (TV film)
1994 A Kiss Goodnight (TV film)
1991 Zločin nebo umění
1990 Maniac Cop 2

TV seriály

2007 O.C. (TV seriál)
The Night Moves (S04E15)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Jen hra (S02E15)
O.C. (TV seriál)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Cold Turkey (S04E03)
The Avengers (S04E01)
další epizody (6)
2005 O.C. (TV seriál)
The Anger Management (S03E07)
The Swells (S03E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Psí život (S06E09)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Hanging by a Moment (S01E13)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Doba přílivu (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
Trade Winds (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Planý poplach (S09E02)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace