foto

Mi-kyeong Yang

  • nar. 25.7.1961 (57 let)
    Čedžu, ostrovní provincie Čedžu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Yeonpyeonghaejeon
2009 Kimssi pyoryugi
2003 Choseungdalgwa bambae
2000 Jinshil game

TV seriály

2018 Daegun (TV seriál)
2016 Bitnara eunsu (TV seriál)
2015 Gamyeon (TV seriál)
2014 Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Yeppeun namja (TV seriál)
2012 Haereul poomeun dal (TV seriál)
Meiqwin (TV seriál)
2011 Jjakpae (TV seriál)
Miseu Ripeulli (TV seriál)
2010 Jubu Kim Kwang Jaui je 3 hwaldong (TV seriál)
Mindeulre gajok (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2005 Gudseura Geum-suna (TV seriál)
Je5 konghwakuk (TV seriál)
Jikji (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
2002 Insaenghwabo (TV seriál)
Keuhaetsali naege (TV seriál)
2001 Saeumma (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
Yi bubuga saneun beop (TV seriál)
(TV seriál)
2000 Bulkkot (TV seriál)
1999 Heureuneun geosi sewolppunirya (TV seriál)
1996 Ilgopgaeui sutgarak (TV seriál)
Saranghandamyeon (TV seriál)
1995 Jang Nok-su (TV seriál)
LA Arirang (TV seriál)
1994 Dojeon (TV seriál)
1993 Daekui nampyeoneun eotteosipnikka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace