foto

Wojciech Siemion

  • nar. 30.7.1928
    Lublin, Polsko
  • zem. 24.4.2010 (81 let)
    Sochaczew, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Poslední akce
2008 Niezawodny system
2007 Taxi A
2006 Szatan z siódmej klasy
2003 Král Ubu
Sukces
2001 Předjaří
2000 Skryté poklady
1998 Germans
1991 Odjazd
1983 Filip z konopi
Rodina Lešniewských
1978 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
1977 Revizor (TV film)
Wolna sobota (TV film)
1975 Legenda a nyúlpaprikásról
Zwyciestwo
1974 Nie ma róży bez ognia
Země zaslíbená
1973 Hledaný - hledaná
1971 Klopotliwy gosc
1970 Pejzaż z bohaterem
Prom
1969 Kierunek Berlin
Ostatnie dni
1968 Kiedy milosc byla zbrodnia
1967 Poradnik matrymonialny
1966 Pieklo i niebo
Sposob bycia
Zawsze w niedziele
1965 Salto
Zycie raz jeszcze
1964 Barwy walki
Giuseppe w Warszawie
Skapani w ogniu
1963 Zerwany most
Černá křídla
1962 Jutro premiera
Mord ohne Sühne
Szpital
Zloto
1961 Rodný list
1960 Přežil jsem svou smrt
Šilhavé štěstí
1959 Bílý medvěd
1958 Ortel
1957 Eroica
1955 Modrý kříž
1954 Příhoda na Marienštadtě
Trudna milosc
1952 Posádka
Zázrak u mlýna

TV seriály

2007 Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Fiołki piękniejsze od diamentów świata (E07)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)
DAN.AL.INF.C.III. 10-11... - Uff!!! (E05)
2006 My Baby (TV seriál)
2002 Przedwiośnie (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
20-ty stopień zasilania (E05)
Pierwsza noc (E03)
Przeprowadzka (E02)
další epizody (4)
1978 Rodina Lešniewských (TV seriál)
1967 Niewiarygodne przygody Marka Piegusa (TV seriál)
1966 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Radost a zklamání (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky