foto

Jin-seo Jeon

  • nar. 28.5.2006 (12 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Daegun (TV seriál)
2017 Dasi mannan segye (TV seriál)
Dodooknom, dodooknim (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2016 Gahwamansaseong (TV seriál)
Pooreun badaui junsul (TV seriál)
Sindelellawa ne myeongeui gisa (TV seriál)
2015 Gamyeon (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Baeknyeonui shinboo (TV seriál)
Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
그 여름의 끝 (TV seriál)
2013 Ahpeurikaeseo salahnamneun beob (TV seriál)
Boolchimbuneul seora (TV seriál)
Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
Jewangui ddal, Soobaekhyang (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
Nae omma appa harmeoni anna (TV seriál)
Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Geudaeupin motsalah (TV seriál)
Goldeuntaim (TV seriál)
Matittneun insaeng (TV seriál)
Neoraseo joha (TV seriál)
2011 Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace