foto

Bong-kil Yoon

  • nar. 7.11.1983 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wonjun sojoonghan sarang
2012 Cha Hyungsa
2011 Jim-seung
2008 Jalmotdoi mannam
2006 Dasepo sonyeo

TV seriály

2018 Miseuti (TV seriál)
2017 Tukkapseu (TV seriál)
2016 Ssawooja gwishinah (TV seriál)
Woonppallomaenseu (TV seriál)
2014 Eunggeubnamnyeo (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Hollilaendeu (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
2009 Namja yiyagi (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
2006 Nunui yeowang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky