foto

Bong-kil Yun

  • nar. 7.11.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dogs in the House
2013 Wonjun sojoonghan sarang
2012 Cha Hyungsa
2011 Dongilbum (TV film)
Jim-seung
2008 Jalmotdoi mannam
2006 Dasepo sonyeo

TV seriály

2019 Babel (TV seriál)
2018 Baedeupapa (TV seriál)
Miseuti (TV seriál)
2017 Tukkapseu (TV seriál)
Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Hanbun deo happyending (TV seriál)
Nacheongryeomeuiwon nabchisageon (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
Woonppallomaenseu (TV seriál)
2015 Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
2014 Eunggeubnamnyeo (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Hollilaendeu (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Real seukul! (TV seriál)
Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
2009 Namja yiyagi (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
2006 Nunui yeowang (TV seriál)
2004 Pokpung sogeuro (TV seriál)
2003 Cheongookeui gyedan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky