foto

Charles Carroll

  • nar. 12.5.1952 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Městečko International Falls
2018 První člověk
2017 xXx: Návrat Xandera Cage
2016 Démon minulosti
2013 Už se nebojím
2012 Hidden Moon
2011 Jsem číslo čtyři
2010 Nenápadná slečna
2008 Oko dravce
2007 Disturbia
2006 Mamut (TV film)
2005 Maximální limit
2002 Salton Sea
1998 Běh černé kočky (TV film)
1997 Cyclops, Baby
1996 Poslední dny Frankieho Flye
Waiting Game
1995 Dark Dealer, The
V poslední chvíli
1994 Posedlost
1993 Půlnoční polibek
Vražda nevinných (TV film)
1990 Vražda na malém městě (TV film)
1989 Oheň a déšť (TV film)
1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
RoboCop

TV seriály

2018 Savaşçı (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (6)
2017 Bodrum Masalı (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Thousand Suns (S10E03)
2013 The Bridge (TV seriál)
Calaca (S01E02)
2008 Adanalı (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tichá noc (S06E11)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk řeší stý případ (S07E07)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky