foto

Karl Bury

  • nar. 19.3.1971 (49 let)
    Toledo, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Idea of Manhood
2011 The Talk Man
2009 Dvojí hra
2008 Hrdost a sláva
Sugar
2007 Neznámý svůdce
Noc patří nám
Starting Out in the Evening
2001 Harlequin 11 - Láska s podezřením (TV film)
Majestic
1998 Přistání naslepo
1997 Asylum
Společný zájem
1995 Out There (TV film)
1987 Carts

TV seriály

2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Napětí (S09E08)
2016 Falling Water (TV seriál)
Calling The Vasty Deep (S01E02)
2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Informace (S04E03)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Systém a šílenství (S01E01)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
The Man in the Woods (S01E22)
Endgame (S01E21)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Konečná lhůta (S03E03)
2010 Gravity (TV seriál)
2007 Bratrství (TV seriál)
Things Have Changed 1:7-8 (S02E10)
Only a Pawn... 1:7-8 (S02E07)
Dear Landlord 1:3-4 (S02E05)
další epizody (5)
2006 3 libry (TV seriál)
Bratrství (TV seriál)
Vivekchaudamani: 51 (S01E10)
Ecclesiastes 7:2 (S01E09)
Genesis 27:39 (S01E07)
další epizody (8)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Citová osvěta (S05E06)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Legacy (S04E04)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
I Give Up (S04E16)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky