foto

Vladimír Páral

  • nar. 10.8.1932 (85 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2004 Milenci a vrazi - kniha
1995 Playgirls - kniha
Playgirls II - kniha
1989 Muka obraznosti - kniha
1983 Katapult - kniha
1978 Mladý muž a bílá velryba - kniha
Radost až do rána - kniha
1967 Soukromá vichřice - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Playgirls
1983 Katapult
1978 Radost až do rána

Herecká filmografie

Filmy

1967 Soukromá vichřice

Dokumentární

2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)

TV pořady

2006 Žito (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Tenkrát na východě (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace