foto

Chorong

  • nar. 3.3.1991 (29 let)
    Čchongdžu, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bullyanghan gajog

TV seriály

2017 Romaenseu teukbyeolbeob (TV seriál)
2014 Ahobsoo sonyeon (TV seriál)
2012 Eungdaphara 1997 (TV seriál)
2010 Nongddang naesarang (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 아이돌라디오 (TV pořad)
2017 마스터 키 (TV pořad)
박진영의 파티피플 (TV pořad)
원나잇 푸드트립 먹방레이스 (TV pořad)
2016 Seutasyo 360 (TV pořad)
2015 더큐멘터리 (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
Jinjja sanai (TV pořad)
2012 1박 2일 시즌 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky