foto

Jason Gould

  • nar. 29.12.1966 (52 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Boys Life 3
1997 Inside Out
1996 Finta
1991 Pán přílivu
1989 Velkofilm
Velká výzva
Řekni cokoliv...
1972 Příběhy z pískoviště

TV seriály

1987 The Bronx Zoo (TV seriál)

Dokumentární

2009 Streisand: Live in Concert (koncert)
2001 Timeless: Live in Concert (koncert)
1995 Koncert Barbry Streisand (koncert)
1986 One Voice (koncert)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Boys Life 3
1997 Inside Out

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Boys Life 3
1997 Inside Out

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace