foto

Karishma Ahluwalia

  • nar. Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chimera
2016 Tie the Knot
2015 Bachelors
2012 Divoši

TV seriály

2018 Shameless (TV seriál)
A Gallagher Pedicure (S08E11)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Lepers Repel (S02E22)
Mom (S02E21)
2016 Lucifer (TV seriál)
#TeamLucifer (S01E12)
Shooter (TV seriál)
Musa Qala (S01E03)
Uncle Buck (TV seriál)
Casual (TV seriál)
Phase 3 (S02E01)
Mrtvý bod (TV seriál)
Země vzduch (S02E02)
Marco Polo (TV seriál)
Lullaby (S02E05)
Grimm (TV seriál)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace