foto

Byeong-gi Lim

  • nar. 1950
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Beurabo mai raipeu

TV seriály

2017 Boiseu (TV seriál)
Pasukkun (TV seriál)
2015 Jingbirok (TV seriál)
2014 Baeknyeonui shinboo (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
2012 Bulhuui myeongjag (TV seriál)
Daewangwi ggoom (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Sindeulom (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2010 Myeongga (TV seriál)
Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
Shin Don (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Haeshin (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
Mooinshidae (TV seriál)
2002 Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1997 Yongmangui bada (TV seriál)
1996 Yongui nunmul (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)
Jang Nok-su (TV seriál)
Koriah geyiteu (TV seriál)
Seo gung (TV seriál)
1994 한명회 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky