foto

Cardi B

  • nar. 11.10.1992 (27 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Herecká filmografie

Filmy

2021 Rychle a zběsile 9
2019 Zlatokopky
2017 A-Z of Music

TV seriály

2013 Being Mary Jane (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Blueface feat. Cardi B - Thotiana Remix (hudební videoklip)
Cardi B & Bruno Mars - Please Me (hudební videoklip)
Cardi B - Press (hudební videoklip)
City Girls feat. Cardi B - Twerk (hudební videoklip)
DJ Khaled feat. Cardi B, 21 Savage - Wish Wish
Offset feat. Cardi B - Clout (hudební videoklip)
2018 Bruno Mars feat. Cardi B - Finesse (hudební videoklip)

Galerie (4)

do profilu filmu >>