foto

Hyung-il Kim

  • nar. 1965
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Brilliant Heritage (TV seriál)
2010 Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Eonniui pyegyeong (TV seriál)
2007 Nanjangiga ssoaollin jageun gong (TV seriál)
2005 위험한 사랑 (TV seriál)
2004 Kumiho woejeon (TV seriál)
2002 Jegukui ahchim (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2002 Yeogo dongchangsaeng (TV seriál)
1997 Miseu & miseuteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky