foto

Thom Bray

  • nar. 30.4.1954 (65 let)
    Lawrenceville, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Stripperland
1990 Vražda mého otce (TV film)
1989 Dům 3
Hlubinná hvězda šest
1988 Mafiánka (TV film)
1987 Lupič
Vládce temnot
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
Concrete Beat (TV film)
Last of the Great Survivors (TV film)
1983 Prime Times (TV film)
Uncommon Love, An (TV film)
1981 Vrah Rosemary

TV seriály

2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1990 Attack of the Killer Tomatoes (TV seriál)
Don Kojot a Sancho Panda (TV seriál)
New Kids on the Block (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1987 Harry (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Private Benjamin (TV seriál)
1980 Breaking Away (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 Znovu na světě (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Kirk (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)

Host

TV pořady

1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky