foto

Chaebin

  • nar. 22.8.1997 (22 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Keom, tugedeo
2011 Lingkey
Soosanghan gogaekdeul
2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng

TV seriály

2017 Geunyeoleul midji maseyo (TV seriál)
2015 Gamanhi isseura (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
2014 Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
2013 Ahpeurikaeseo salahnamneun beob (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2011 Chonggagne yachaegage (TV seriál)
2010 Kim Soo Ro (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky