foto

Do-yeong Seo

  • nar. 14.4.1981 (39 let)
    Tedžon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Yeokryu (TV seriál)
2015 Areumdawoon dangsin (TV seriál)
Hwangholhan yiwoot (TV seriál)
Miss mammamia (TV seriál)
2013 Gashiggot (TV seriál)
2011 Dangshin bbooniya (TV seriál)
Gashinamoo sae (TV seriál)
2010 Ya-cha (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)
2007 Motmallineun gyeolhon (TV seriál)
2006 Bomeui walcheu (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky