foto

Andrej Mostrenko

  • nar. 10.1.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Větrenaja ženščina
2013 Chajtarma
Poka ješčjo živa
2012 Solncevorot (TV film)
2011 Ljubov na dva poljusa (TV film)

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Iskušenije (TV seriál)
Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Grečanka (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace