foto

Marta Dąbrowska

  • nar. 19.10.1984 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kamerdyner
2015 11 minut
2012 Kac Wawa
2000 To jsem já, zloděj

TV seriály

2020 Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zdrada (S08E02)
2019 Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Kobieta roku (S08E01)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Upadek (S18E23)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Wilcze jagody (S07E13)
Zakochana w mordercy (S07E12)
Śmierć blondynkom (S07E10)
další epizody (7)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Podejrzany (S17E06)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Koń wart miliony (S06E12)
Przekręt (S06E11)
Piękna śmierć (S06E08)
další epizody (9)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Otucha (S16E31)
Życie jest walką (S16E30)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Komisarz Alex (TV seriál)
Morderczy plan (S04E11)
Znak szatana (S04E07)
Więzy krwi (S04E06)
další epizody (14)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (4)
Ranczo (TV seriál)
Trudne powroty (S07E12)
Koniec świata w Wilkowyjach (S07E10)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Bez wymówek (S15E36)
Szczerość (S15E31)
Na własnych warunkach (S15E28)
další epizody (12)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Amok (S01E12)
Śmiertelnie dobry plan (S01E07)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
Kontrrewolucja (S06E10)
další epizody (9)
Na dobre i na złe (TV seriál)
W rozsypce (S14E25)
To musi być dziś (S14E18)
Marny żart (S14E13)
další epizody (4)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (21)
Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Do broni (E09)
W okopach (E07)
Ucieczka (E06)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Paragraf 23 (S05E06)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Gra bez zasad (S13E30)
Zanim będzie za późno (S13E23)
Zniknięcie Agaty (S13E20)
další epizody (8)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Nowa (TV seriál)
Wątpliwość (E08)
Przeznaczenie (TV seriál)
Prawo ojca (E13)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
Czas honoru (TV seriál)
Zamach (S03E08)
Bracia (S03E07)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Serwus, panowie (S02E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Miłość Natalii (S02E17)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Spotkania (S01E10)
Pawiak (S01E06)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2005 Bulionerzy (TV seriál)
Nadwyżka (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky