foto

Dorota Piasecka

  • nar. 28.8.1964 (54 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jako pes s kočkou
2011 Potomek knížat

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
Szach mat (S02E09)
Nie daj mi odejść (S02E06)
Tam, gdzie diabeł mówi „dobranoc” (S02E05)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Pogrzebana randka (E10)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Prosty wybór (S06E02)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Bocian (S05E05)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Marigold (E11)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Samice (E33)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace