foto

Dorota Piasecka

  • nar. 28.8.1964 (56 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Czyściec
2019 Futro z misia
2018 Jako pes s kočkou
Juliusz
2011 Potomek knížat

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Maja przed północą (S09E05)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Szach mat (S02E09)
Nie daj mi odejść (S02E06)
Tam, gdzie diabeł mówi „dobranoc” (S02E05)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Genetyczni bliźniacy (S18E12)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Pogrzebana randka (E10)
Na sygnale (TV seriál)
Być kobietą (S03E10)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Prosty wybór (S06E02)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Bocian (S05E05)
2011 Instynkt (TV seriál)
Klątwa (E07)
Ranczo (TV seriál)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
2010 Blondynka (TV seriál)
Wczoraj stypa, dziś wesele (S01E04)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Stąd do wieczności (E05)
Ranczo (TV seriál)
Fakt prasowy (S03E04)
2007 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Primabalerina (E39)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Hela w centrum wydarzeń (S01E10)
Pogoda na piątek (TV seriál)
Niania (TV seriál)
Strajk (S03E02)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Marigold (E11)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Cena honoru (S03E02)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Samice (E33)

Dokumentární

2019 Miłość i Miłosierdzie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky