foto

Danuta Borsuk

  • nar. 15.10.1963 (57 let)
    Gdańsk, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikarus. Legenda o Mietku Koszovi
Ptačí řeč
Vše pro mou matku
2017 Botoks
2011 Potomek knížat
2010 Krycí jméno Krtek
Trzy minuty. 21:37
2007 Rezervace
1988 Zamknac za soba drzwi

TV seriály

2020 Chyłka - Rewizja (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Osiecka (TV seriál)
Gdy pada deszcz (E06)
2019 Gabinet numer 5 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Bažina (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Botoks (TV seriál)
Pokuta (E05)
Sumienie (E04)
Oko za oko (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przelotna wdowa (S02E02)
Na sygnale (TV seriál)
Dość (S05E35)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Bransoletka (S15E11)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Prokurator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Z zimną krwią (S06E13)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 13 (S03E13)
Episode 7 (S03E07)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
Czas honoru (TV seriál)
Plecak pełen dolarów (S06E10)
Ranczo (TV seriál)
Droga na szczyt (S07E08)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pożyczka (S07E05)
2011 Instynkt (TV seriál)
Droga do sławy (E06)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Ranczo (TV seriál)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
2009 Siostry (TV seriál)
Miłość Filipy (E08)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Serce do tańca (S11E33)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zemsta (S01E11)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Wiedźmy (TV seriál)
Jak struś z psem (E12)
Kryminalni (TV seriál)
Na śpiocha (S03E01)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Wszystkie kobiety Czarka (E30)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky