foto

Danuta Borsuk

  • nar. 15.10.1963 (56 let)
    Gdańsk, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza
Mowa ptaków
Vše pro mou matku
2011 Potomek knížat
2010 Krycí jméno Krtek
Trzy minuty. 21:37
2007 Rezervace

TV seriály

2019 Gabinet numer 5 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Rojst (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Botoks (TV seriál)
Pokuta (E05)
Sumienie (E04)
Oko za oko (TV seriál)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przelotna wdowa (S02E02)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Prokurator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Z zimną krwią (S06E13)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 13 (S03E13)
Episode 7 (S03E07)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
Czas honoru (TV seriál)
Plecak pełen dolarów (S06E10)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2011 Instynkt (TV seriál)
Droga do sławy (E06)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Wszystkie kobiety Czarka (E30)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky