foto

Maksymilian Michasiów

  • nar. 19.1.1990 (31 let)
    Bielsko-Biała, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kobiety mafii
Krew Boga
2017 Botoks
2014 Służby specjalne
2011 Potomek knížat

TV seriály

2018 Botoks (TV seriál)
Odwet (E03)
Korona królów (TV seriál)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zakład (S17E06)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky