foto

Mariusz Drężek

  • nar. 7.7.1972 (47 let)
    Mikołajki, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 (Nie)znajomi
Pół Wieku Poezji Później
Underdog
2011 Proste pragnienia
Wyjazd integracyjny
2010 Prosta historia o miłości
2007 Rezervace

TV seriály

2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Ucho prezesa (TV seriál)
Na Warszawę (S03E10)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
W rytmie serca (TV seriál)
Na krawędzi (S01E03)
Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć za kratami (S09E09)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Szach mat (S02E09)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 8 (E08)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Komisarz Alex (TV seriál)
Przegrany (S05E03)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (5)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Krew nie woda (E07)
Zdrada (E06)
Razem czy osobno (E05)
další epizody (7)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 7 (S02E07)
Episode 1 (S02E01)
další epizody (7)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Usta usta (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 5 (S03E05)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky